Hilde Peetermans, meesterfotograaf

Sinds ik meer dan 15 jaar geleden begon met mijn fotostudio als portretfotograaf, ben ik meer en meer gaan beseffen dat er één woord is dat steeds bij me opkomt: “Gelukkig”. Dat is het. Gelukkig. Gelukkig is zoveel meer dan een bijwoord of zomaar een woord. Voor mij is het een filosofie en een manier van leven. Het is een authentieke expressie van wie ik ben en waar ik in geloof.

Wat is “Gelukkig”? Gelukkig laat je even stilstaan bij het moment. Het laat je een glimlach opmerken. Het vult je hart en dekt je toe met hoop, dankbaarheid en vreugde. Het zorgt ervoor dat je verwonderd geraakt en het mooie ziet in de kleinste en meest dagdagelijkse dingen.

Voor mij is mijn fotostudio een Gelukkige kleine plaats waar ik mijn aanstekelijke passie kwijt kan, waar ik hard werk en waar ik deel uitmaak van grootse dingen. In mijn fotostudio en lab word ik constant herinnerd aan de allerfijnste dingen in het leven: zwangere ouders, pril leven, mollige baby’s, vroegrijpe kinderen, tieners die gelanceerd worden voor het volwassen leven, familiebanden,…

Ik word uitgenodigd in het familieleven en kan mee genieten van een deel van hun meest intieme en persoonlijke momenten. Ik werk op een mooie plaats en in een geweldige tijd, waar er veel wordt gelachen en waar het plezier en de liefde van de muren druipt, de hele dag door. Het is geweldig. Mijn studio herinnert me er telkens weer aan hoe goed het leven is. Het is een plaats die me dankbaar maakt!

Savante is een gelukkige fotostudio. Ik creëer en vang gelukkige familiemomenten. Ik hang “gelukkig” op de muren en op de muren van mijn klanten. Dat is mijn persoonlijkheid. Mijn missie is om “Gelukkig” te zijn, te inspireren, te vangen en te verspreiden.

Hilde Peetermans,
Meester portretfotograaf, Herselt