Ik ben niet gewoon een fotograaf!

Ik ben kindervriend, kunstenaar, psycholoog, giechelexpert, stylist, interieurdesignconsulent, kaart- en boekontwerper, babyfluisteraar, schoonheidszoeker, inkaderspecialist, partyplanner en goede vriend.

Elke dag leer ik bij, groei ik en maak ik mijn foto’s perfecter. Elke dag deel ik technieken, creatieve ervaringen, ideeën en feedback om grenzen te verleggen en zo kan ik je het beste bieden voor je kinderportretten. Ik streef naar portretfoto’s die je trots toont en die generaties meegaat. En dat terwijl ik er van geniet!

De beleving

Ik wil dat je tijd hier in mijn fotostudio fantastisch is! Dit mag je verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt:

  1. Een kennismakingsgesprek: dit is de perfecte gelegenheid om in mijn studio te komen kijken, me te ontmoeten en je kledingkeuze te bespreken. Deze consultatie is optioneel, maar het geeft ons wel de tijd om mekaar te leren kennen.
  2. De fotoshoot: De dagen van oncomfortabele kleding, stijve poses en het “say cheese!”-cliché zijn reeds lang vervlogen. Je fotoshoot duurt ongeveer een uur en zal geweldig zijn voor iedereen die ermee te maken heeft, inclusief relaxatie voor de ouders en eindeloos gegiechel en energiek entertainment voor de kids. Wanneer je kind zich amuseert, komen de eigenschappen die je het meest liefhebt naar voren in elke foto.
    Verder maken we foto’s met verschillende achtergronden, attributen en outfits.
  3. De bestelsessie: zo’n twee weken na het maken van je fotoshoot, ontmoeten we elkaar weer in de fotostudio om de foto’s te bekijken op groot scherm. Dit is het moment waar iedereen naar uitkijkt! We helpen je om je favoriete foto’s te selecteren en adviseren je op welke mooie manier je ze tot hun recht kan doen komen in je huis. Dit alles terwijl we je verwennen met een frisdrankje, koffie of een glaasje wijn.