Je kan een mama niets mooiers geven dan zo’n prachtige foto’s van haar schatjes!

 

Mijn kind weende van plezier! Je bent een echte kunstenaar.

 

Je prachtige foto’s hangen in de traphal. Ik word er helemaal warm van om ze te bekijken.

 

Je hebt echt een gave om de kleintjes te begrijpen.

 

Ik kan Hilde niet genoeg aanbevelen, haar werk is echt verrassend.

 

Sinds mijn eerste kindje geboren is, heeft Hilde alle foto’s van onze kindjes gemaakt. Ze is professioneel, geweldig met kinderen, geduldig en een krak in haar werk. Ze hanteert concurrentiële prijzen en haar foto’s zijn ongelooflijk.

 

Met geen woorden kan ik beschrijven hoe gelukkig ik ben met mijn foto’s, prachtig! Ik wil je er hartelijk voor bedanken. Ik laat zeer zeker nog eens foto’s maken van mijn dochtertje!

 

Nogmaals wil ik je bedanken voor de prachtige foto’s! Je hebt mijn zoontje op een prachtige manier in beeld gebracht en ik weet hoe zwaar dit geweest moet zijn, omdat hij veel aan het wenen was. Ik houd van je foto’s!

 

Hilde is een tovenaar wanneer ze kostbare momenten bevriest. Haar foto’s zijn heel natuurlijk, net zoals het leven is en de expressies die ze vangt zijn zo eerlijk. Onze kids hadden zo veel plezier in de studio en met de attributen dat ze nauwelijks merkten dat ze moesten poseren. Ik ben erg blij dat ik haar kan aanbevelen.

 

Vandaag ontvingen we onze foto’s. Ze zijn echt verbluffend mooi! Hartelijk dank voor je schitterende fotoshoot! We raden je zeker aan bij onze vrienden die professionele foto’s willen laten maken.

 

Ik heb twee kleine zoontjes die een ware nachtmerrie kunnen zijn, zeker bij een fotograaf. Zoals ik al voorspeld had, hadden ze beiden in een verschrikkelijk slecht humeur op de dag dat de fotoshoot gepland was. Hilde was zo geduldig met elk van hen en stopte niet voor ze tevreden was met de foto’s die ze maakte. Om eerlijk te zijn had ik van de foto’s niet verwacht dat ze echt mooi zouden zijn, gezien hun humeur van die dag. Ik was echt wel verbaasd toen ik de foto’s zag. Ik weet niet hoe, maar ze slaagde erin om ze heel mooi te fotograferen. De foto’s zijn zeer artistiek en ik ben echt in de wolken. Ik raad haar zeker aan, je zult niet teleurgesteld zijn. Bedankt Hilde, ze zijn helemaal zoals ik ze zou willen!

 

We hebben onze album ontvangen en we zijn zoooo blij. Bedankt! We zullen zeker terug beroep op je doen wanneer ons dochtertje wat ouder is. Ik heb reeds zo veel complimenten ontvangen op je foto’s en ik heb je gegevens dan ook doorgegeven aan enkele vrienden. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service die je geeft.