Communiefoto’s

Communiefoto’s in magazinestijl, je communicant gefotografeerd als een echt fotomodel!

Communiefotosessie

Jouw kind(eren) zijn ongetwijfeld de allermooiste van de hele wereld! Het lentefeest of de communie is dan ook DE gelegenheid om nog eens prachtige foto’s van uw dochter of zoon te laten maken. Dit moet als een mooie herinnering de geschiedenis in gaan. Het is dan ook een goed idee om de foto’s stijlvol te houden en je kind de absolute hoofdrol te laten spelen. Elk kind is anders en dat weten we bij Savante. We zorgen ervoor dat elke communicant geniet van de fotoshoot en dat zie je in onze spontane portretten, daar gaan we telkens weer voor!

Jongens met een stoere blik of meisjes met een guitige lach doen je hart smelten!

Schitterende herinneringen

Zo zorgen we ervoor dat u zonder stress een schitterende fotoherinnering hebt van deze overgangsfase. Fotostudio Savante maakt in een moderne, strakke stijl een onvergetelijke reportage van uw kind, net alsof jouw communiecantje recht uit de modemagazines stapt!

Communiekapsels

Wil je ook hairstyling bij de fotoshoot van je communiecantje? Dit kan ook bij ons. Boek dit dan voor de fotoshoot. Zo is je communiecant helemaal klaar om stralend op de foto’s te schitteren!

 

De hele familie

Of misschien is dit nog eens de ideale moment om ook een familiefoto te laten maken? Laat het ons dan weten, zodat we hier extra tijd voor kunnen inplannen.
P.S. Ook mama kan zich laten verwennen met hairstyling en fotomake-up om samen met dochter-lief op de foto te schitteren.

Fotoproducten

We hebben een schitterende collectie van prachtige, exclusieve fotoproducten.

In onze studio kan je deze komen bewonderen, tasten, voelen en ruiken.

Boek je planningsessie nu

We starten bij een infomoment om te kijken wat er allemaal mogelijk is, wat jullie mooi vinden en wat jullie nodig hebben. Zo kunnen we een zeer concrete offerte opstellen. Maak nu alvast een afspraak voor meer informatie en het bekijken van onze uitgebreide communiecollectie. Plaats je je bestelling voor 14 februari, dan ontvang je 10% korting.

Ik zou het geweldig vinden om je communicant te fotograferen! Voor een afspraak voor foto’s voor het leven: 0479-309 777 of hilde@savante.be

Contacteer me

Voor meer info: hilde@savante.be of 0479-309 777

Studio

Neerstraat 25
2230 Herselt

Contact

0479-309 777
hilde@savante.be

Openingsuren

steeds na afspraak

om je de beste en persoonlijkste service te kunnen bieden