Pasgeboren baby’s

Soms nemen de kleinste dingen de meeste plaats in in je HART

Newbornfotosessie

Als professioneel kinderfotograaf heb ik me gespecialiseerd in newborn fotografie, het fotograferen van pasgeboren kindjes. Eigenlijk moet ik toegeven dat dit mijn favoriete type van kinderfotografie is. Er is namelijk iets wonderbaarlijks bij elke pasgeboren baby. Ik probeer wie ze zijn te vereeuwigen omdat ze in een oogwenk veranderen. Denk eraan dat ze slechts heel even zo klein en teer zijn…

 

Hoe werkt het

Het beste moment

Het beste moment om een fotosessie van je pasgeboren baby te maken is tijdens de twee eerste weken na de geboorte, liefst tussen de vijfde en tiende dag. In deze eerste dagen is de baby het kleinst en bewegingen gaan nog heel gemakkelijk, ze slapen constant en je baby merkt er niet veel van dat ik ze poseer in verschillende houdingen. Om zo’n lieflijke portretten te maken van je slapende baby, telt zoveel te jonger, zoveel te beter. Ze kunnen nog gemakkelijk gesust worden en babyacnee komt nog niet voor bij piepjonge baby’tjes.

Ik raad je wel aan om je fotoshoot zo snel mogelijk bij ons te boeken, dus twijfel alstublieft niet om me te contacteren op hilde@savante.be om je uitgerekende datum reeds vrij te houden.

Studio

De fotoshoots van je pasgeboren baby maak ik in mijn thuisstudio in Herselt. Deze is goed ingericht met het nodige licht, attributen, dekentjes en achtergronden om de fotoshoot succesvol te laten verlopen.

Je newbornfotosessie voorbereiden

Na het boeken van je fotosessie, krijg je een extra informatiedocument toegestuurd om je te helpen met de voorbereiding voor je fotoshoot en onze tijd samen.

Je houdt best vier uur vrij voor de newborn fotosessie. We voorzien namelijk voldoende tijd zodat je pap kan geven, luiers kan vervangen, knuffeltjes geven,…

Wanneer je dat wenst kunnen er ook foto’s gemaakt worden van jullie met je pasgeboren baby. Je laat dit dan wel best op voorhand weten, zodat we hiervoor ook de nodige voorbereidingen kunnen doen.

Fotoproducten

We hebben een schitterende collectie van prachtige, exclusieve fotoproducten.

In onze studio kan je deze komen bewonderen, tasten, voelen en ruiken.

Boek je fotosessie nu

Zou jij ook wondermooie foto’s willen van jouw liefste kleine schatje(s)? Wacht niet te lang met je afspraak vast te leggen, want ze zijn zo snel groot!

 

Contacteer me

Voor meer info: hilde@savante.be of 0479-309 777

Studio

Neerstraat 25
2230 Herselt

Contact

0479-309 777
hilde@savante.be

Openingsuren

steeds na afspraak

om je de beste en persoonlijkste service te kunnen bieden