Hallo schoonheid,

Mijn naam is Hilde. Ik ben een fotografe.

Ik weet hoe schoonheid eruit ziet. Ik kan jouw schoonheid zien. Ik weet hoe ik het naar voor moet brengen en hoe ik het met mijn camera kan vastleggen. Ik weet ook hoe het is om een vrouw te zijn die moeite heeft om haar eigen schoonheid te zien. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de prachtigste portretten te maken die je ooit hebt gehad. Ik wil je tonen hoe mooi je bent; ik wil je helpen om opnieuw contact te maken met de dame op je foto’s, zodat je opnieuw kan zien hoe fantastisch je bent.

“Ik wil de mooiste foto van je maken die je ooit van jezelf zag!”

Ik zie hoe mooi je bent en hoe ik het in beeld moet brengen, zodat jij en je familie een leven lang kunnen genieten van de portretten die jarenlang aan je muur hangen. Portretfotografie is zo veranderd tegenwoordig! Het is meer magazinestijl geworden dan de oude manier van portretfotografie. Nu is het meer een volledige VIP-ervaring in magazinestijl, heel modern met make-up en hairstyling, aangepaste kledij, een professionele nabewerking,… Absoluut geweldig… Helemaal zoals je zelf wil gefotografeerd worden.

“Ik nodig je uit voor een persoonlijke fotosessie met mij”

Ik zou het geweldig vinden om je te fotograferen! Voor meer informatie over onze fotosessies: 0479-309 777 of hilde@savante.be

Liefs,
Hilde