Ik houd ervan als kinderen gewoon kinderen zijn.

Gespecialiseerd in kinderfotografie, maak ik natuurlijke, hartveroverde portretten van kinderen van alle leeftijden. Ik breng hun ontdekkingstocht, enthousiasme en vrolijkheid van hun kindertijd in beeld. Typische gedragingen, lachjes en glimlachjes, daar ga ik voor!

Tijdens het fotograferen van kinderen, zorg ik ervoor dat ze zich helemaal op hun gemak voelen. Vaak vinden ze het hier in de studio even leuk als een namiddagje naar de kinderspeeltuin! Ze merken vaak zelfs niet meer dat ik foto’s van hen maak en gedragen zich dan ook heel natuurlijk voor mijn lens. Ik neem de stress weg voor jou!

Over de kledij voor de foto’s denk je best even op voorhand na, want die hebben een sterke impact op de foto’s. Nadat je een afspraak voor een fotoshoot bij Savante hebt gereserveerd, ontvang je hierover dan ook meer informatie om je hiermee te helpen, zo hoef je geen stress te hebben over de kledingkeuze.

Gebaseerd op je kledingselectie, kies ik attributen en achtergronden die mooi bij elkaar passen. Attributen spelen een belangrijke rol tijdens de fotosessies, omdat ze niet enkel je kinderen bezig houden, maar ook extra karakter brengen in je foto’s en een verhaal vertellen.

Zou jij ook wondermooie foto’s willen van jouw liefste kleine schatje(s)? Wacht niet te lang met je afspraak vast te leggen, want ze zijn zo snel groot!

Voor meer info: hilde@savante.be of 0479-309 777